MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját! Kereső-optimalizálás pénz visszafizetési garanciával!
Egyedi és kész üzleti programok Az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez, ez nyílt titok. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

Weblap készítés

Vállalkozásunk fő tevékenységként 2007 óta weboldalak készítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Cégünk komplex, teljeskörű szolgáltatást nyújt, szervereket üzemeltetünk, így tárhely szolgáltatásért, üzemeltetésért nem kell más céghez fordulnia, domain regisztráció is lehetséges nálunk, valamint több éves tapasztalatunk van kereső-marketing tevékenységben is, így mindent egy helyen, nálunk lehet intézni. Bátran foduljon hozzánk, akár kisebb, cégbemutató, termékbemutató oldalt szeretne készíttetni, vagy komplex, sok funkciót felölelő weboldalt, portált szeretne cégének készíttetni. Weboldalainkhoz saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszer is rendelhető, amellyel ( minimális, mindennapos informatikai tudással ) Ön is tudja bármikor módosítani a weblapja tartalmát.

Webáruház készítés

A weblapok készítése mellett egyedi webshopok készítését is vállaljuk. Minden webáruházhoz tartalomkezelő / adminisztrációs rendszer is jár, amellyel Ön, vagy munkatársai tudják a webshop termékeit, felépítését menedzselni, rendeléseket, vásárlókat kezelni. A mai korszerű webáruházhoz on-line fizetési rendszereket is hozzá lehet rendelni, SMS, Paypal és bankkártyás fizetési rendszer is rendelhető webáruházhoz.
Ízelítő referenciáinkból:
VitalX webáruház
http://www.vitalx.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Egészség Magazin
http://www.egeszsegmagazin.com
Egészséges életmód online magazin
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biorezonancia készülék
http://biorezonanciakeszulek.hu
Készülék bemutató és webáruház
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: