MENU
Previous Next
Weblap és Webáruház tervezés Weblap tervezés az Ön egyedi igényeinek megfeleően! Ön által is szerkeszthető, tartalomkezelővel ellátott weblap tervezés.
Kereső optimalizálás és marketing Mit ér a szép weblap, ha nem találják meg? Mi segítünk, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják az Ön weblapját! Kereső-optimalizálás pénz visszafizetési garanciával!
Egyedi és kész üzleti programok Az adatok megfelelő tárolása és feldolgozása a kulcs a nyereség növeléséhez, ez nyílt titok. A mi szoftvereinkkel Ön is növelheti nyereségét.

Bérverda Budapest

Egy cég életében sokszor lehet szüksége kisteherautóra. Ilyenkor, ha nem mindennap van rá szükség, a legoptimálisabb megoldás a bérlés. Ezen szolgál-tatásban partnerünk a BérVerda, amely egy budapesti, azon belül pedig egy újpesti cég, így közelsége révén még optimálisabb számunkra. Iroda felújításkor, költözéskor, építő-anyagok és nagyobb tárgyak, bútorok szállításakor optimálisabb mint egy személyautóban vinni ezeket, és sok esetben a puszta méret miatt ezek nem is kivitelezhetőek. Egy kisteherautó erre van kitalálva, a fogyasztása sok esetben megegyezik egy középkategóriás személyautó fogyasztásával, persze a nagyobb súly és nagyobb légellenállás miatt ez főleg terhelve több lesz, de a nagyobb mérete miatt kevesebb fordulóra van szükség, mint egy kisebb járműnél. Szóval mi a kisteherautó bérlés elkötelezett hívei vagyunk, és ebben a legjobb partnert találtuk meg, maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatás színvonalával, rugalmasságával és természetesen az autók állapotával is. Szerintünk az egyik legfontosabb, hogy az autó biztonságos legyen, a gumik jók legyenek rajta, működjenek rajta a szükséges és kötelező dolgok, mert tapasztalatunk szerint ez pár cégnél nem teljesül. Ezekkel természetesen itt soha nem volt problémánk, nagyon meg voltunk elégedve a kisteherautóval amit kibéreltünk, az ügyfélszolgálat rugalmasságával, és úgy általában mindennel. Visszatérő ügyfelei vagyunk a cégnek.
Ízelítő referenciáinkból:
VitalX webáruház
http://www.vitalx.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Éttermi weblap rendszer
http://rp.zeroweb.hu
Éttermeknek és pub-oknak szánt weblap rendszer
Egészség Magazin
http://www.egeszsegmagazin.com
Egészséges életmód online magazin
Épület Villamosság
http://www.epuletvillamossag.eu
Cégbemutató oldal, keresőoptimalizált felépítéssel
NaturalVitamin webáruház
http://www.naturalvitamin.hu
reszponzív design, egyedi tartalomkezelő redszer
Exactor Kft
http://www.exactor.hu
Exactor Kft tevékenységbemutató weblapja
Biorezonancia készülék
http://biorezonanciakeszulek.hu
Készülék bemutató és webáruház
WebVitaminPlaza webshop
http://www.webvitaminplaza.hu
Étrend-kiegészítő webáruház
Elérhetőség:
Telefonszám: 0670 / 650 5000
Email: info@zeroweb.hu
  Ajánlatkérés / Kapcsolatfelvétel
Név:
Email:
Telefonszám:
Tárgy:
Üzenet: